Met de trainers & begeleiders van kangoeroes tot en met miniemen werd de vakantieplanning doorgenomen. En tevens de aanwezigheden op training de zomermaanden van 2023. We keken ook naar de voorziene wedstrijden in juli en augustus.

Op basis van bovenstaande is er besloten om in de maand juli geen trainingen te voorzien. De laatste training zal daarom op zaterdag 29 juni doorgaan.

Vanaf donderdag 1 augustus bieden we - mogelijk op enkele uitzonderingen na die laten we tijdig weten - de trainingen als volgt aan:

- pupillen en miniemen op maandag & donderdag van 18.30 tot 20u;
- kangoeroes en benjamins op donderdag van 18.30 tot 19.30.

De trainingen op zaterdag starten terug op vanaf zaterdag 31 augustus 2024.

Na de meeting aanstaande zaterdag in Arendonk 22/06 en in Mol op zaterdag 6/07 zijn dit de eerstvolgende wedstrijden eind augustus:
- Provinciaal Kampioenschap Estafette te Mol zaterdag 24/8 (vanaf pupillen tot masters)
- EIGEN TUAC MEETING op 25/8 (kangoeroes en benjamins, pupillen en miniemen).

We wensen iedereen een goed einde van het schooljaar toe. En leuke en hopelijk zonovergoten zomermaanden / vakantie(s) / kamp(en) / enz.

Sportieve groeten

De jeugdtrainers/begeleiders van TUAC

Dienstenthuis Stadsparkloop 2024 UITSLAGEN

3 km

6 km

9 km

Op pinkstermaandag 20 mei 2024 vindt op onze piste het Open PK Meerkamp voor pupillen en miniemen plaats.

Inschrijven kan op atletiek.nu via volgende link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/41029/

 

Op zaterdag 30 maart 2024 trokken we met een mooie TUAC-delegatie naar onze noorderburen in Baarle-Nassau voor de Gloria Atletiek openingswedstrijd.  Een kleine dertig TUAC-ers waren ingeschreven.  Bij de jeugd werd er een meerkamp afgewerkt en telde elke proef mee.  Bij de oudere atleten werden de punten van de beste drie proeven opgeteld.

Met deze vriendschappelijk meeting werd ons zomerseizoen officieel in gang getrapt.  De weergoden waren ons over het algemeen goed gezind.  Naast een paar sappige buitjes hielden we het overwegend droog.  En hadden de toeschouwers en atleten toch nood aan wat warmte, dan kon je in de cafetaria terecht voor diverse warme dranken en snacks.  De TUAC-tent zorgde ervoor dat de atleten zich droog konden klaarstomen voor hun volgende nummer.  Ook Bertje was natuurlijk van de partij en mocht verschillende keren mee op het podium met onze atleten die een podiumplaats in de wacht wisten te slepen.

Voor de atleten was dit de ideale opwarmer voor de rest van het seizoen.  Hier konden ze naar hartenlust uitproberen: pasje naar voor of naar achter bij het verspringen, discus uit stand of toch maar met een draaitje, startblokken uittesten bij de sprint en is die uithouding al wat ze moet zijn voor de langere afstand, …

Voor de nieuwe atleten was dit de uitgelezen kans om op een erg laagdrempelige manier kennis te maken met een atletiekwedstrijd.

Naast heel wat knappe sportieve prestaties stond deze dag zeker en vast in het teken van kameraadschap.  Aangezien iedereen aan deze wedstrijd kan deelnemen, van de jongste kangoeroe tot de oudste master, was het zeker en vast een fijne manier om mede-TUAC’ers te leren kennen of al gesmede vriendschapsbanden nog wat sterker te maken.

Kortom, een geslaagde start van het zomerseizoen 2024. 

Wil je nog wat nagenieten?  Of ben je nieuwsgierig naar de belevenissen daar in Gloria, neem dan zeker een kijkje in het fotoalbum.

#trotsoptuac

Kalender
Sponsors

© website powered by Twizzit.com