Extra vakantie-info

Wij wensen onze leden, ouders en sympathisanten een deugddoende zomervakantie toe!

O.w.v. de beperkte aanwezigheid op trainingen in de zomervakantie nog even volgende mededelingen:

Op zondag 29 augustus organiseren wij de DOMESTIC jeugdmeeting voor kangoeroes t/m miniemen. De wedstrijd voor kangoeroes en benjamins start om 12u30 – deze voor pupillen en miniemen om 15u00. Op het programma staan meerkamp voor kangoeroes (30 meter, stoten en ver), meerkamp voor benjamins (40m , 600m, vortex en hoog). Voor pupillen is er 60m, 1000m, hockey en hoog en voor miniemen 80m, 1000m, kogel speer, polsstok en ver. Inschrijven voor deze wedstrijden dient vooraf te gebeuren via atletiek.nu. Dit is mogelijk vanaf 28 juli. Mocht je problemen hebben bij het inschrijven via atletiek.nu graag een seintje op annick.deneve@tuac.be zodat wij de inschrijving voor jou in orde kunnen maken. Wij kijken graag samen met jullie uit naar deze meeting! Voor deze meeting kunnen we nog helpende handen gebruiken. Graag een mailtje aan annick.deneve@tuac.be als je je hiervoor vrij kunt maken.

Op zondag 15 augustus vindt in Deinze het Kampioenschap van Vlaanderen plaats voor cadetten en scholieren. Atleten die hieraan wensen deel te nemen, kunnen dit uiterlijk op 8 augustus doorgeven aan ilse.vissers@tuac.be zodat zij de inschrijving via Alabus in orde kan maken. Let wel : inschrijven betekent niet automatisch dat je kunt deelnemen. De Vlaamse Atletiekliga maakt de selectie op basis van prestaties geleverd vanaf 1 april 2021 en maakt de definitieve selectie rond 11 augustus bekend.

Start to Run

Wist je dat…

TUAC ook Start to Run aanbiedt onder de uiterst deskundige leiding van Chris Deckx?

Dus : ben/ken je iemand die graag wil starten?  Aarzel niet en neem contact op met Chris (jules.grimon@telenet.be) – bij haar ben je vast en zeker aan het goede adres!

#trotsoptuac

Holy schittert ook naast de atletiekpiste!

Onze clubgenoot Holy Thompson, leerling van het 5de jaar STEM in het Heilig Graf in Turnhout, is geselecteerd voor een unieke stage en trekt twee weken naar CERN in Zwitserland, waar de krachtigste deeltjesversneller ter wereld staat. “Het is de eerste keer dat leerlingen uit België stage mogen lopen in dit Europese onderzoekscentrum.”

Proficiat Holy!

#trotsoptuac

Holy (16) mag unieke stage lopen bij CERN in Zwitserland: “Ik kijk er erg naar uit om boeiende onderzoeksprojecten uit te voeren”

Allianz Kampioenschap van Vlaanderen

TUAC neemt een vliegende start!

Op 23/5 vond het Allianz Kampioenschap van Vlaanderen plaats in Lebbeke. Dit was het allereerste testevent in de sportwereld plaats.

Stefanie Brosens en Elisabeth Koppert kregen de primeur om in onze nieuwe clubkleuren aan te treden in een officiële wedstrijd en zo TUAC ook buiten onze eigen regio zichtbaar te maken.

En dit deden ze met verve! 
Na een superspannende wedstrijd, waarin ze zelfs even uitzicht had op de overwinning, behaalde Stefanie uiteindelijk brons met een mooie sprong van 5m97.  

Elisabeth Koppert, als 2de jaars cadet de youngster van dit kampioenschap, verbeterde in het discuswerpen tot 2x toe haar P.R. en sloot af met een zeer verdienstelijke 7de plaats en een worp van 28m27.

Proficiat aan beide dames!
#trotsoptuac

Partners

vandaag is er een nieuw onderdeel “Partners” toevoegd aan onze website.
Hieronder kan je al de verschillende partners vinden waarmee TUAC nauw samenwerkt.

Dus neem gerust een kijkje en ontdek al onze interessante voordelen.

https://www.tuac.be/partners/

#trotsoptuac

Clubrecords

Ook al hebben we nog geen duidelijk zicht op komende wedstrijden, kunnen we toch blijven trainen. Gelukkig maar.

Vanaf vandaag staan alle clubrecords online. Jullie kunnen deze terugvinden onder een extra menu. Op de pagina zelf kan je ook zoeken op alle gegevens in de tabel.

Deze kunnen jullie misschien een extra motivatie geven om verder te blijven trainen en binnenkort te gaan schitteren.

#trotsoptuac