Wedstrijd kalender

Vanaf vandaag staat de wedstrijd kalender op onze website. Momenteel is dit nog een beperkte lijst.

Een volledig overzicht van wedstrijden waar TUAC aan deelneemt kan je vinden onder https://www.tuac.be/evenementen/.

Zowel kampioenschappen, eigen- en externe wedstrijden worden hier opgelijst.

De kampioenschappen en eigen wedstrijden kan je ook apart opvragen onder “Organisaties”.

Laten we samen hopen op mogelijke wedstrijden.
Hou het veilig en gezond !!!

Nieuwe Gouden sponsor

Met trots stellen we “KÄRCHER”  voor als gouden partner van TUAC vzw.

https://www.kaercher.com/be/

@karcher.belux
#goldsponsor
#trotsoptuac

Clubkledij

Hallo iedereen,

Vanaf vandaag staat de kledingcollectie van TUAC online.

De link kan je terugvinden onder Werking / Clubkledij.
Of je kan via de webshop van Runners’lab gewoon TUAC ingeven bij zoeken.

Iedereen kan hier dus bestellen en kiezen wat ze zelf willen. Moest er toch nog specifiek vraag zijn voor een bepaald item, kan dat nog besproken worden, alles is mogelijk. 

Als er nog vragen zijn, kan je terecht bij Stefanie Brosens.

Fijn weekend!

Welkom op Tuac.be

We stellen de werking van TUAC graag in het kort aan u voor:

Logo

Wat kunnen wij u bieden?

1.      Trainingen in en rond de kunststofpiste in het groene stadspark van Turnhout.  In het winterseizoen worden er ook trainingen voorzien in de sporthal op de Steenweg op Zevendonk in Turnhout.

2.      Pistewedstrijden op onze eigen kunststofpiste.  Voor de samenstelling van het programma is er steeds overleg met de trainers van de diverse trainingsgroepen zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen in “zijn/haar” discipline.

3.      Atleten vanaf cadet kunnen terecht in onze allround-groep.  De hoofdtrainer van deze allround-groep is Serge De Smedt.  Hij wordt bijgestaan door Bram Aerts en Katrien Van Der Veken.  O.w.v. hun jarenlange ervaring (ook als atleet) zijn zij bijzonder geschikt om onze atleten te begeleiden in de diverse atletiekdisciplines.  Dit heeft de laatste jaren geresulteerd in meerdere medailles op provinciale, Vlaamse en nationale kampioenschappen en het behalen van de Beker van Vlaanderen voor cadetten en scholieren jongens in 2019.  

4.      De joggers en recreanten staan onder de hoede van Jules Grimon en Chris Deckx.  Ook Jules en Chris verdienden in het verleden zelf hun sporen als zeer verdienstelijke atleten. 

5.      Voor het atletiekseizoen 2020-2021 is er nog een overkoepelende jeugdwerking voor TUAC en AVOS waarvoor de bekende jeugdverantwoordelijken zich blijven inzetten.  Dit betreft de categorieën kangoeroes t/m miniemen.  

Onze jeugdtrainers zorgen niet alleen voor gevarieerde en onderbouwde trainingen waarbij ook aandacht wordt besteed aan het spelelement, maar zetten met de jeugdverantwoordelijken eveneens sterk in op begeleiding van jeugdatleten op wedstrijden.  Ook wordt voorzien in extra technische trainingen voor wedstrijdatleten vanaf miniem.  

6.      Voor de jeugd blijft het winter- en zomercriterium behouden.  Voor atleten vanaf cadet is er ook nog steeds een clubcriterium. 

7.      Een jaarlijkse meerdaagse clubstage.  In 2020 kon/kan deze o.w.v. corona  helaas niet plaatsvinden – in 2021 hopen we hiermee opnieuw van start te kunnen gaan.

Dit is dus in een notendop waar TUAC voor staat. Heeft u nog vragen?  We staan graag ter beschikking om deze te beantwoorden!

Met sportieve groeten,

Bestuur vzw TUAC