Wedstrijden 26 februari

Onze benjamins Yella Pansa, Flor Luyckx en Felix Van Gompel zetten vandaag hun beste beentje(s) voor op de indoorwedstrijd in Herentals. Ze namen deel aan de 40 meter sprint, hoog en stoten. Proficiat aan alle 3!

In Louvain-la-Neuve verdedigde Stefanie Brosens de TUAC-kleuren op het Belgisch Kampioenschap Indoor Alle Categorie├źn. Op de 60 meter horden finishte ze in 9’31, goed voor de 5de plaats in haar serie. In het verspringen eindigde ze 4de met een sprong van 5m55.

Bastiaan en Quinten Jochems trokken voor het laatst dit indoorseizoen naar de Topsporthal in Gent. Quinten verbeterde op de 60 meter horden het clubrecord tot 8″72. Iets later verbeterde hij ook op de 60 meter zijn PR tot 7’35. Bastiaan verbeterde eveneens zijn PR op de 60 meter tot 7″43. Er volgde nog een nieuw clubrecord: Bastiaan finishte na een solo-run op de 300 meter knap in 37″67. Quinten verbeterde tot slot zijn PR in het verspringen tot 6m18.

Succes aan alle atleten!

#trotsoptuac