Wintertrainingen vanaf 4 oktober + overstap categorieën

Vanaf maandag 4 oktober schakelen we over op de wintertrainingen en maken we ook de overstap met de categorieën.  D.w.z. dat atleten die geboren zijn in 2012 de overstap maken naar de pupillen- en miniemengroep en dat atleten die geboren zijn in 2008 de overstap maken naar de groep met de cadetten en ouder (o.l.v. Serge De Smedt).

Voor de kangoeroes t/m miniemen blijven de trainingsuren op woensdag en zaterdag ongewijzigd.  De trainingen op maandag- en donderdagavond voor pupillen en miniemen worden zoals elke winterperiode ingekort tot 1u (d.w.z. van 18u30 tot 19u30). 

Vanaf zaterdag 23/10 trainen we met de benjamins t/m miniemen op zaterdag van 9u30 tot 10u30 opnieuw in de sporthal (Steenweg op Zevendonk).

Willen jullie ook alvast noteren dat het geen training is op zaterdag 16/10 (internationale mastermeeting) en 30/10 (stage voor pupillen en ouder)?