Het wordt weeral een druk TUAC weekend!

Op 11 & 12 september vindt in Lier het Belgisch Kampioenschap plaats voor cadetten en scholieren.

Hiervoor wisten maar liefst 9 TUAC-ers zich te kwalificeren.  

Op zaterdag 11 september komen de meeste TUAC-ers aan de beurt.  Bij de cadetten jongens nemen David (100 meter) en Mathijs (400 meter horden) deel.  De cadetten meisjes worden vertegenwoordigd door Eva (80 meter horden), Fran (ver) en Elisabeth (kogel en discus).  Bij de scholieren jongens is het aan Floris en Bastiaan (beiden 400 meter horden) om de TUAC-eer hoog te houden.

Ook op zondag zijn er nog enkele TUAC-ers aan de slag: Justin (110 meter horden) en Quinten (110 meter horden en ver).

Ook onze jeugdatleten laten zich dit weekend niet onbetuigd en gaan met een mooi groepje naar de jeugdwedstrijd in Geel.

Felix, Flor, Jeremiah en Maikah zetten daar hun beste beentje voor bij de kangoeroes en benjamins. Dries, Jim, Mil P., Nel, Ella, Félice en Mil M. geven op hun beurt het beste van zichzelf bij de pupillen en miniemen.

We wensen alle atleten veel succes!

#trotsoptuac