Topdag voor TUAC: 1x goud – 2x zilver – 1x brons!

Estafette Stokken Set 6 stuks Aluminium 30 cm

We kunnen met trots terugkijken op het P.K. estafetten in Kapellen vandaag.

Onze pupillen en miniemen jongens lieten vanochtend al zien dat onze TUAC-ers vandaag over superbenen beschikten. De pupillen jongens liepen in hun reeks op de 3 x 600 meter naar een nieuw clubrecord in 6.34.02. De miniemen mochten natuurlijk niet onderdoen en grepen met een 4de plaats net naast het podium met alweer een nieuw clubrecord van 5.45.29.

De toon was gezet en onze cadetten en scholieren gingen vanmiddag op hetzelfde elan door. Onze cadetten meisjes schitterden en behaalden de zilveren medaille in, ja hoor, alwéér een nieuw clubrecord van 52.39. De scholieren jongens deden zelfs nóg beter op hun 4 x 100 en behaalden zowaar het goud in 45.20!

Een uurtje later volgden de 4 x 800-en. De cadetten meisjes beten de spits af en liepen ditmaal naar een bronzen medaille en nóg een nieuw clubrecord van 11.32.13. De scholieren jongens volgden hun voorbeeld en liepen naar het zilver in 9.23.30.

Proficiat aan Bram, Tjalle, Dries, Jim, Toon, Mil, Lien, Eva, Jana, Fran, Nore, Sanne, Viktor, Stan, Floris, Bastiaan & Quinten!

Bedankt ook aan de trainers Viktor, Stan en Serge voor de begeleiding en ook een dikke dankjewel aan de aanwezige supporters.

#trotsoptuac