Resultaten TimeTronics open meeting Tessenderlo – 25 augustus

Gisteren waren weer een aantal TUAC-ers aan de slag in Tessenderlo.

Fran zette opnieuw een knap resultaat neer in het verspringen met 5m09. Helaas werd ze hierbij gesteund door teveel rugwind (+2.2). Desalniettemin heeft ze laten zien dat ze nu echt wel tot het selecte kransje “5 meter springsters” behoort bij de cadetten meisjes. Meer van dat!

Sanne maakte haar debuut in het polsstokspringen en sprong over 1m90. 2m behoort zeker tot haar mogelijkheden. Ook in het discuswerpen vestigde zij een nieuw P.R. met 20m64.

Martine stootte de kogel 8m26 en nam daarna deel aan het discuswerpen waar ze een prestatie liet optekenen van 21m15.

Ook Bram was (natuurlijk) van de partij en gooide de discus 29m30. Duidelijk weer op weg naar enkele mooie 30 meter worpen!

Tenslotte was het de beurt aan de zusjes Koppert. Emma-Louise bleef met 4m38 in het verspringen slechts 5 cm verwijderd van haar P.R., maar nam revanche in het kogelstoten door met 9m20 haar P.R. met 10cm te verbeteren. Zus Elisabeth kon haar P.R.’s ditmaal niet verbeteren, maar zette toch weer zeer mooie resultaten neer met 10m75 in het kogelstoten en 30m54 in het discuswerpen.

#trotsoptuac