Goud en zilver voor TUAC op het B.K. Meerkamp in Herve!

TUAC nam dit weekend met 4 atleten deel aan het B.K. Meerkamp in Herve.

Serge werkte zaterdag zijn meerkamp af en wist, ondanks een blessure opgelopen tijdens het verspringen, een zilveren medaille in de wacht te slepen, tevens goed voor een nieuw clubrecord.

Voor Rens was de doelstelling om na 2 jaar nog eens volledige tienkamp tot een goed einde te kunnen brengen.  Ook deze doelstelling werd met vlag en wimpel behaald.

Stan blesseerde vorige week tijdens het V.K. in Aalst jammerlijk zijn elleboog waardoor speerwerpen momenteel onmogelijk is.  Toch kwam Stan zeer gemotiveerd aan de start en werkte een knàlmeerkamp af, met niet minder dan 6 (!) persoonlijke records. Hij stond lang op de 5de plaats, maar doordat hij zijn kansen niet kon verdedigen in het speerwerpen sloot hij uiteindelijk af op een knappe 9de plaats.

Ook Stefanie startte niet volledig topfit aan haar zevenkamp.  Ze sloot de 1ste dag af op de 2de plaats, maar wist zich op de 2de dag door overwinningen in het verspringen en speerwerpen te verzekeren van de gouden medaille.

Een meer dan geslaagd meerkampweekend dus!  Proficiat aan onze atleten – en een welgemeende dankjewel aan omkadering en supporters ter plaatse!

Ondertussen trokken ook enkele atleten “op hunnen alleen” naar wedstrijden.

Viktor trok dinsdag naar Sint-Niklaas en spurtte naar 12.11 op 100 meter.

Fran op haar beurt ging in Waregem haar verspringbenen nog eens testen en realiseerde een mooie 4m98. 

Emma-Louise knoopte zaterdag na lange tijd opnieuw aan met individuele wedstrijden.  Ze liep in Merksem naar een eindtijd van 29.97.  Blijkbaar heeft ze de smaak opnieuw te pakken want ook zondag was ze van de partij in Pelt waar ze 22.89 liep op 150 meter en ook de discus nog 16m19 ver wist te werpen.  Zus Elisabeth sprintte 24.03 uit haar benen op 150 meter en wierp de discus 32m31 ver. 

#trotsoptuac