Brons voor Floris op het Kampioenschap van Vlaanderen!

Trainer Serge trok gisteren met 9 van zijn atleten naar het K.V.V. in Deinze met een duidelijke doelstelling : het behalen van 10 Top 8 plaatsen.  En ja hoor : het werden er zelfs 11!  Ook sneuvelden 1 clubrecord en 6 persoonlijke records.  Missie ruimschoots volbracht dus!

De topprestatie van de dag kwam van Floris die op de 400 meter horden zijn P.R. met maar liefst 3 seconden naar de geschiedenistabellen verwees.  Goed voor een schitterende 3de plaats en een nieuw clubrecord. Proficiat, Floris!

Andere top 8 plaatsen waren er voor David op 100 (7de,PR) en 200 (8ste, evenaring PR), Mathijs op 300 meter horden (7de, PR), Elisabeth op kogel (4de) en discus (4de, PR), Quinten op 110 meter horden (7de) en ver (8ste), Bastiaan op 400 meter horden (6de) en Stan op kogel (5de) en speer (5de).  Bij zijn 4de poging in het speerwerpen blesseerde Stan zich helaas jammerlijk aan de elleboog.  Hopelijk valt het verdict mee en kan hij snel revalideren. We duimen voor je, Stan!

Net geen top 8 plaats voor Lien, maar wel 2 mooie PR’s op 80 meter horden en 300 meter horden.  Ook Fran liet in het verspringen weer knappe dingen zien.

Een verdiende proficiat ook aan trainer Serge die zijn atleten steeds opnieuw weet te motiveren om zichzelf te overtreffen op het juiste moment.  Ook bedankt aan de aanwezige ouders en supporters om er weeral een fijne atletiekmiddag van te maken!

@trotsoptuac