Athletics Classic Meeting Mol

Gisteren, 1 augustus, waren we met een mooie delegatie van 9 atleten aanwezig op de Athletics Classic Meeting in Mol.

Niettegenstaande de ongunstige weersomstandigheden werden door onze atleten knappe prestaties geleverd. 

Stan wierp met kogel en discus resp. 12m58 en 35m82 – een goede prestatie rekening houdend met de natte ring.  Iets later sprong hij in de striemende regen ook nog 1m65 hoog.  Ook Quinten ging over 1m65.   Iets later sprong Stefanie eveneens 1m65 bij de dames.  De pogingen op 1m70 liet Stefanie aan zich voorbijgaan omdat het tijd was voor de 200m.

Bram was ook opnieuw van de partij en wierp met de kogel een mooie seizoensbeste van 9m11 om vervolgens af te sluiten met een discusworp van 28m69.

Rens presteerde een dag na zijn 5-kamp in Lommel meer dan behoorlijk met kogel en discus (11m01 en 33m70) – we kijken samen met hem uit naar betere omstandigheden waarin hij zijn PR’s aan diggelen kan werpen.

Serge realiseerde in het kogelstoten een seizoensbeste van 10m47 en realiseerde in het discuswerpen een puike 29m67.  Ook bij Serge zat de meerkamp van Lommel nog in de benen.

Op de 100m lieten onze TUAC’ers hun snelle benen zien : Jana liep als eerste een mooi PR in 13.84.  Ook Quinten liep een nieuw PR in 12.07.  Bastiaan en Klaas bleven met resp. 11.90 en 13.22 lichtjes boven hun PR, maar kunnen ook zeker tevreden zijn.

Tot slot was er nog de 200m waarin Stefanie het goede voorbeeld gaf door naar een eindtijd te sprinten van 25.39 – een mooie seizoensopener. Hierna was het de beurt aan Jana die in haar allereerste 200m liet zien wat ze in haar mars heeft met een tijd van 28.88. Bastiaan kon uiteraard niet achterblijven en sprintte naar een zeer knappe 23.91, een verpulvering van zijn PR met ruim 1,5 seconde en slechts 1 honderdste boven de limiet voor het BK.

Proficiat aan alle TUAC’ers.  Woensdag zijn we opnieuw aanwezig op de avondmeeting in Herentals.  We kijken uit naar nog meer mooie prestaties van onze clubgenoten!

#trotsoptuac