Extra vakantie-info

Wij wensen onze leden, ouders en sympathisanten een deugddoende zomervakantie toe!

O.w.v. de beperkte aanwezigheid op trainingen in de zomervakantie nog even volgende mededelingen:

Op zondag 29 augustus organiseren wij de DOMESTIC jeugdmeeting voor kangoeroes t/m miniemen. De wedstrijd voor kangoeroes en benjamins start om 12u30 – deze voor pupillen en miniemen om 15u00. Op het programma staan meerkamp voor kangoeroes (30 meter, stoten en ver), meerkamp voor benjamins (40m , 600m, vortex en hoog). Voor pupillen is er 60m, 1000m, hockey en hoog en voor miniemen 80m, 1000m, kogel speer, polsstok en ver. Inschrijven voor deze wedstrijden dient vooraf te gebeuren via atletiek.nu. Dit is mogelijk vanaf 28 juli. Mocht je problemen hebben bij het inschrijven via atletiek.nu graag een seintje op annick.deneve@tuac.be zodat wij de inschrijving voor jou in orde kunnen maken. Wij kijken graag samen met jullie uit naar deze meeting! Voor deze meeting kunnen we nog helpende handen gebruiken. Graag een mailtje aan annick.deneve@tuac.be als je je hiervoor vrij kunt maken.

Op zondag 15 augustus vindt in Deinze het Kampioenschap van Vlaanderen plaats voor cadetten en scholieren. Atleten die hieraan wensen deel te nemen, kunnen dit uiterlijk op 8 augustus doorgeven aan ilse.vissers@tuac.be zodat zij de inschrijving via Alabus in orde kan maken. Let wel : inschrijven betekent niet automatisch dat je kunt deelnemen. De Vlaamse Atletiekliga maakt de selectie op basis van prestaties geleverd vanaf 1 april 2021 en maakt de definitieve selectie rond 11 augustus bekend.